Halloween - ögon-muffins!

Muffins 24 st
2 ägg
2 dl socker
1 dl mjölk
100 gr margarin
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker


Smält margarinet, tillsätt mjölken. Ställ åt sidan och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt och vitt. Rör ner mjölken och margarinet i skålen. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör försiktigt ner i smeten. Häll upp i muffinsformar och grädda på 200 grader i cirka 12 minuter.

Glasyr
250 gr florsocker
Lite vatten/mjöl eller citronsaft (mjölk gör glasyren blank, citronsaft lite gul och godare smak)

Rör ihop glasyren. Tillsätt vätskan försiktigt, lite i taget samtidigt som du rör. Ett par matskedar brukar bli lagom.

Dekoration
Färgar lite glasyr med röd karamellfärg eller köp färdig tårtgelé.
Några bruna nonstop eller smält blockchoklad.

Börja med att bre på den vita glasyren. Lägg en röd klick i mitten. I den röda pricken lägger du en non-stop eller en klick choklad. Spritsa försiktigt blodsprängda ränder utifrån kanten och inåt.
 

www.commersen.se